A-nest Update

Nest geboren 23-4-2010
Knivil vh Pullenland x Geron Basko vd 's-Gravenschans
3 reuen, 7 teven
(click op de foto's voor een vergroting)
Teven

Aagje met Strepen woont in Duitsland en wordt getraind als inzet speurhond (mantrailing) bij mantrailing Essen. Ze slaagde voor het Level 1 & Level 2 mantrailing examen.


 

Alva met Strepen woont in Duitsland bij haar vader Basko, ze speurt en doet kreistraining (dirigeer sport). Alva heeft haar VZH diploma en haalde haar FH1 speur diploma met 94 uit 100 punten.

Amazone-Sabou met Strepen
Sabou woont in Nederland en maakt daar de tuin en het huis onveilig samen met haar grote vriendin Gaia. Ze mag graag samen met haar baas behendigheid doen, bikejöring is ook leuk. Sabou is helaas in mei 2016 overleden aan een onbekend gezwel in haar nek.
Amber met Strepen (Ranja) is naar Duitsland verhuisd waar ze nu bij de trainster van Basko en Alva mag wonen. Ranja doet mee bij de seminars die haar baasje geeft en traint mantrailing, kreistraining.
Assra met Strepen
Woont in Duitsland, ze heeft haar VZH diploma en doet behendigheid/gehoorzaamheid.


Axana met Strepen Xana woont in Duitsland met vriend Tyson, ze heeft haar VZH diploma en traint speuren.
Reuen


Amigo-Gibbs Gibbs woont sinds 2015 in Duitsland. Hij heeft zijn VZH diploma gehaald, hij traint nu verder voor Mantrailer. Gibbs heeft mooie beoordelingen gekregen op verschillende shows. HD-A ED 0/0 (alles vrij).Arik met Strepen woont in Oostenrijk en heeft daar veel lol met huisgenoot Laska. Hij heeft zijn VZH en BGH1 (GG1) diploma en heeft al vele shows gewonnen in Oostenrijk, Hongarije en Slovenië. Hij is Oostenrijks en Internationaal Kampioen, en zelfs Wereldwinner! Arik is beschikbaar voor de fok, HD-A, ED 0/0, patella 0/0. Arik heeft een eigen website: www.arikmetstrepen.at


Atoyon met Strepen
Toyon woont in Duitsland en traint Mondioring en speuren, hij vind het geweldig leuk met de baas te werken. Hij heeft zijn VZH examen gehaald. Toyon is geröntgend en heeft HD-A ED 0/0. Toyon is geslaagd voor de  Duitse foktoelatingstest, hij is beschikbaar voor de fok voor passende teven. Ook Toyon heeft een eigen site Toyon's website.